Vasaparkens Läkarmottagning
      STARTSIDA  |  SPECIALISTLÄKARE  |    |   KONTAKT

Dr. Svetlana Päi Hildebrand

 

Svetlana_Pai-_Hildebrand.jpg

Vem är jag?

Jag har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt att studera och behandla reumatiska sjukdomar. Jag har forskat och undervisat i reumatologi vid universitetet i Tartu i Estland. För några år sedan förde mig ödet till Sverige och jag ville naturligtvis låta mina kunskaper och erfarenheter komma patienter till godo i mitt nya hemland. Efter ett längre vikariat på reumatologiska kliniken på Danderyds sjukhus var jag redo att starta egen praktik och tar nu emot patienter på Vasaparkens läkarmottagning i Stockholm.

Vad kan jag göra för dig?

Jag erbjuder provtagning, utredning och behandling. Du behöver inte någon remiss för att komma till mig utan kan beställa tid direkt. Jag tar emot patienter från hela landet. Om jag bedömer att du behöver träffa en specialist inom något annat område än mitt eget kan jag hjälpa dig vidare. Som läkare med egen praktik kan jag ägna mina patienter mera tid och engagemang än vad som är möjligt på ett stort sjukhus, där belastningen ofta är mycket hög. Att alltid få träffa sin egen läkare och ha tid att prata en stund är viktigt för de flesta patienter. Förutom svenska talar jag estniska, ryska och engelska.

BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px.png

Vasaparkens Läkarmottagning    Hälsingegatan 2, 113 23 Stockholm    tel 08-30 12 34   vasaparkens.lakarmottagning@yahoo.se